^_^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 30 May 2012

Lovely day soon


Assalamualaikum.. 
sedang saya tekun menyempurnakan lagi report saya..
Saya rasa berdebar.. 3 mggu lagi saya akan menjadi tunangan orang ..tapi dugaan tetap mendatang..
xpe..sabar ye salina :)
Thanks to him..dia buat saya rasa kurang sikit nervousnya..die ni rilek je
Thats what i like about him:)

Hope our engagement can help us both to know more about one another before we really tie the knot kan :)

Kalau nak ikutkan checklist saya.. semua sudah siap..jadi apa yang saya risaukan ni??
Maybe just about the photographer.. my photographer tak dpt cover sbb ada exam mase tu..nasib saya ni ramai kawan..hehe

To you, i know you worked really hard for our future..i thank u for that.. i am doing the best i can to study smart for my own future too..

Hope semua berjalan dengan lancar dengan izin Allah swt ...

2 comments:

erna said...

ni yang tutup muka ni ke bakal pemilik puteri :) kak erna baru tau.. nice...tahniah sweety

Salina Hj Ismail said...

hehehe :) segan