^_^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 6 April 2011

Lama gila kot

Assalamualaikum dan selamat sejahtera para bloggers dan pembaca yang sudi singgah ke blog saya yang tidak sehebat blog lain.. Haha :D

Anyways.. First and foremost.. I apologize sebab sudah teramat lama saya tidak update blog saya yang hampir bersawang.. Sorry sorry *ala ala suju * ​​‎​ƪ(˘⌣˘)┐ ƪ(˘⌣˘)ʃ ┌(˘⌣˘)ʃ

Minggu lepas saya konvo :) dan ye..saya belum sempat update blog mengenai konvo saya yang
~best :)
~memenatkan
~lecak sana sini
~muka berminyak
~bedak bertompok
~make-up cayaq!

Dan banyak lagi..memang terbaik poli saya .. :).. Nanti saya update.. Nak tunggu picture konvo siap baru boleh update :)

Baru-baru ini.. Tanggal 1 hb 4 2011 merupakan hari jadi saya yang ke - ?? ..haha.. Setiap tahun semakin tua..ala, saya tak nyatakan pun semua sudah tahu peningkatan umur saya.. OH TIDAK ! Sepanjang birthday saya.. Saya telah spent kan nya bersama my prince yang datang all the way from JB just to celebrate my birthday.. Thanks b :) you are so very sweet.. Hadiah yang dia bagi juga menyentuh jiwa aku.. * sungguhpun aku terpaksa pulangkan atas sebab tertentu sehingga selesai baru aku boleh ambil * hehe.. Terharu, terkejut..semua nya lah..

My family celebrate dengan saya dengan pergi berkaraoke bebeh ;).. Memang masing-masing menunjukkan bakat terutama mummy tersayang saya yang wajib nyanyi lagu sharifah aini 1000 mawar.. Love u mummy :)

Walaupun tahun 2011 bermula agak teruk bagi saya ;(.. Selepas hari jadi saya.. Saya tahu.. Ramai yang akan sentiasa ada dalam susah senang saya.. Thanks kepada semua sahabat-sahabat yang wish pada saya.. Amat menghargai masa yang anda gunakan untuk wish saya.. Thank you semua :)

Rasanya setakat ini sahaja.. Sedikit kelewatan dalam mengemaskini blog sebab broadband tidak dibayar lagi..harap maklum. Bai :).
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone