^_^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 13 June 2011

ME ♥ YOUAssalamualaikum.. Iyaa... dia lah orangnya.. amat lah saya sayang kepada dia dan semoga hubungan kami berpanjangan dengan izin Allah swt.. Sayang saya pada dia bukanlah seperti apa yang saya pernah rasa dulu..

Dia sahabat saya.. kawan baik saya susah senang bersama.. Dia juga berjaya memenangi hati saya.. Dalam saya ada masalah sehingga saya rasa gembira yang amat.. dia lah menjadi pendengar setia saya.. Also.. dia suka surprise! Kami jarang jumpa .. Jadi bila jumpa..pasti ada sesuatu yang buat saya rasa terharu bila bersama dia.. 

Usia yang semakin meningkat sedikit sebanyak membantu aku untuk lebih berhati-hati tika mencari pilihan hati.. kini tidak perlu lagi saya mencari ..kerana dia sudah hadir.. 

Menjangkau setahun usia perkenalan kami.. walaupun singkat.. kami banyak berkongsi pendapat dan amat selesa bila bersama.. Siapa kata hubungan jarak jauh susah? 

:)

Jangan putus asa jika si dia yang diharapkan untuk menjadi teman hidup anda pergi.. kerana Allah menyimpan yang lebih baik untuk anda di masa akan datang.. Indahnya sebuah percintaan bila kita sentiasa bersyukur, kita ikhlas menerima serta kita jujur padanya.. Tiada lagi ketakutan.. 

Sentiasa yakin dalam hati.. cinta tidak akan boleh membunuh diri anda.. Banyak cinta telah kutemui.. Semoga cinta ini berkekalan dengan izin Allah..


No comments: