^_^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 10 September 2009

Huahuahuahua....hari sengal!Thanks kengkawan!














Aku berlari ke jabatan pengajian am...(sebenanya berjalan dalam keadaan yang laju)...takut terlambat...pening kata xdpt dtg sebab xde transport...xpelah...dugaan kan..demi menaikkan nama kelas...aku pegi sorang2...nampak lect b.i kesayangan aku...ngee....aku da la comot gila...bru balik kelas la katakan...full class...huhu...tapi start kul 10..ngee....xpe2...k..aku teruskan...sir tnya aku mana pening..aku bg tau la yg dia xdpt dtg..tetiba dia tnya aku.


"da ready ke?"(in english)"


Aku cam blur sengal ubi...ready pe plak..katanya practice..


"nevermind...come in..




aku pon ikot je...huhu...then nampak kat opis JPA bahagian bahasa inggeris ramai pulak yg speaking...mcm tgh practice...tp practice yg lain macam...practice yg mempunyai wajah untuk bertanding!





Aik? Aku cam pelik ...pehal lak ni.,.bingai tol...rupanya time aku dtg tu la pemilihan utk wakil poli...utk elocution...aku sumpah ingat lambat lagi...memang x terpikir bertanding hari ni...






sesengal aku pon masuk xbersalah



"u r contestant num. 6 ya putri"


Wajah blur ku...agak lama bru respon...sengal...


"skrg yg keberapa miss????"







"EMmm...Contestant num 4...


Adoyh..meman xleh blah..aku xprepare langsung deyh...hampa nya dak kelas nnt..aku nak gak menapak sampai ke sabah...tp..time tu memang aku yakin aku kalah...keliling aku sume cakap omputih je...adeyhhh..



Aku dgn xpegang pape sebab kertas yg diberi kosong...men bedal je kat depan tu...pom pang pom pang...abeh 3 minit...da bunyi loceng pon aku bedal je...hehehe....sampai habis ayat aku...aku blah...n duduk....fuh...confirm last...




Da habis sume contestant...sume diminta kuar...aku memang confident aku kalah doh...redha..aku wat muka kat sir...dia sengeh2...maw xnya...katanya practice...sedihhh!!

Kita org dipanggil masok...aku yg paling lemah...hampa dgn apa yg berlaku!....huhu...announce je winner...


First prize boy n gurl....







Nama aku lak naik!...time tu syok ngumpat dgn lect b.i sem 2...hehe....alhamdulillah.....aku berjaya di peringkat pertama....dan aku akan ke SABAH!...2nd 3rd 4th 5th consolation prize winners are all great too....congrats to u guys ......for my achievement...thanks to my mummy....also thanks kepada dak kelas yg xberhenti2 support aku dari belakang...sayang korang sesangat!!!!



Insyaallah...Aku akan wat yg terbaik....




Toodles!!

1 comment:

Nurul said...

Wahhhhhhhhhh....tahniah tahniahhhh!!! :) Do ur best ok? :) Gudluck (two thumbs up).