^_^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 22 April 2009

MeeTing aJe......BORING!

ASSALAMUALAIKUM WBT

Aku skrang dalam meeting je...dulu bukan main dok kat luar memanjang sampai gelap muka aku...huhu....gilak la....aku skunk kena handle projek! Ampeh tol...betol2 keje..xpe...elaun masyukk bebeh! Haahahhaha....Moment like this bnyak mengingatkan aku pada poli tercinta....huhu...rindu seyh kat kawan2...gi kelas sesame..lepas kelas..mam sesama...aku slalu makan dengan ain...but, most of the time, kitaorg pack..aku gi lepak kat bilik syud makan...xpun dengan salha..dok dalam bilik..makan sambil tengok movie yang da ke bpe kali entah ditayangkan..hehehe

Tapi ....sekarang ni rasa macam cepat pula masa berlalu....memang cpt seyh...aku mesti rindukan suasana kerja yang agak mencabar...sepanjang aku praktikal...macam2 terjadi...tapi, bagi aku, banyak yang pahit dari manis...huhu...tapi, it did not stop me to go through my life as usual...Kenangan pahit...memang pahit sungguh...manis....setakat yang ada je...well...adat kehidupan..lumrah...AKU REDHA....

2 comments:

♥ z.A.8.d.A ♠ said...

put...jgn la lupe..kau juge menyinggah di bilek ak..sile2 highlight2 name ak.ahhahaha

PuTrI@iNa said...

okeh2...cowie...hehehhe..bilik ko tempat aku mengumpat..ngee~~..LALALA..mish uu mehh...sengal gile blog ko