^_^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 29 July 2011

Kemuncak hubungan

 

Assalamualaikum and morning readers..

Aku telah pun membuat satu panggilan.. Dalam beribu2 persoalan dalam fikiran aku .. akhirnya aku tahu apa yang aku inginkan.. Aku sudah pun buat keputusan.. Tq juga kepada dia kerana seolah2 melepaskan aku dari satu beban..Ye aku kecik hati dengan cara dia melayan aku... tapi itu jelas menunjukkan segalanya..STOP.

Dia marah aku pada mulanya.. Mungkin dia fikir aku tidak ambil kisah perihal keluarga dia.. tidak.. aku memang ambil kisah.. kebetulan hari ni macam2 jadi.. tak berhenti air mata aku mengalir..

Aku tersangat stress hari ni...lebih -lebih lagi bila dia jarang marah.. selepas lama berbincang.. akhirnya kami okay.. dalam rancang untuk membawa hubungan kita lebih jauh.. banyak sangat ujian yang terpaksa kami hadapi..


Dalam kita berbual2.. baru aku sedar.. bila dah mula masuk perbincangan mengenai perkahwinan.. maksudnya hubungan aku dan dia sudah sampai kemuncak.. sekrang bergantung kepada keadaan serta jadi tak jadi je segala perancangan tu..

Kali ini aku harap semuanya lancar.. aku harap ini adalah waktunya.. aku harap dia orangnya.. aku  pernah bagi seseorang itu peluang.. tapi dia main2 kan perasaan  aku.. sudah..usah bercerita panjang mengenai dia yang menyakitkan hati aku..

Kai. dia ikhlas dan jujur... semoga semuanya lancar.. ini adalah keputusan aku.. hanya ini.... NOKTAH


No comments: