^_^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 23 January 2011

Kadang-kadang kita lupa kita adalah contoh..

SALAM UOLSSS...

Aku? aku 22 tahun this year.. bukan budak2 lagi..boleh jadi mak budak dah.. Still, kita tak perasan yang dalam usia kita nilah ramai orang perhatikan kita..segala tindakan kita menjadi bahan bual orang...

*OH TIDAK WAJAHKU YANG TIDAK SEDIA..LALALA*
Aku? Masa aku belajar dulu aku banyak kali melibatkan diri untuk pelbagai program..mostly motivational and leadership programmes ... Aku sering menghabiskan diri belajar banyak benda baru untuk berkongsi dengan sesiapa sahaja yang berminat.. seronok sangat..


Apa yang aku suka bila segala ilmu yang kita ada dipraktikkan oleh semua orang yang kita kongsikan ...
Alhamdulillah..sering aku menerima panggilan mengucapkan terima kasih kerana sudi berkongsi ilmu dengan mereka.. Thanks sebab support akak uols :)

Sebenarnya aku belajar semua ini daripada senior2 aku.. thanks to them i am what i am now.. i mean, apart from my mum and dad.. i learned from them as well...



Yup...aku tak cakap aku role model yang baik..tapi apa yang baik aku kongsi..apa yang tidak..aku betulkan dan jadikan sebagai pengajaran dalam hidup aku..juga kepada adik2 yang ingin lebih mengetahui erti kehidupan sebenar..




Ya..aku hanya 22 tahun..

"Alaaaa...budak2 ag rupanya..."

"Cakap macam dah lama hidup!"

"Kau siapa nak ajar aku?!"



Antara respon2 yang aku pernah terima..Apa2 pun aku berterima kasih kepada mereka...respon2 sebegitu lah yang mengajar aku erti SABAR..mekasih..mekasih...

Hidup aku banyak naik turunnya...Mostly, puncanya aku sendiri.. and sebab itu aku mula menyibukkan diri untuk menimba ilmu lebih banyak semasa aku study dulu.. bukan ilmu belajar sahaja..ilmu menjalani kehidupan..

That's all i guess....

I'll update more...

TOODLES!

2 comments:

bighagenjo said...

oh. mst u ni berkeyakinan tggi kan. Nice.

Salina Hj Ismail said...

Alhamdulillah ok ag, xdelh smpai cuit2 org sebelah kalau nk order apa2..haha...tq cik bighagenjoo...muahks babe