^_^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 26 January 2011

Energizer Night Strike updates and info bout the game olss!



Salam uolsss....as promised, i would like to update the night paintball..all pictures sumber daripada yang lain2 kerana tiada pic sendiri untuk di upload..kalau ada pun..burok beno..pic from hp kan..haha


Event itu sangatlah berjaya kerana paintball waktu malam...FIRST TIME IN ASIA OLSSSS..helo?! siapa tak nak kann???? Bertempat di.....
"Xtion Paintball Park, Bukit Jalil UOLLLLLSS!!!"

Taklimat
Mesti korang nak taw jugak la kan cara main paintball ni..okay...aku kongsi okaysss...
Main paintball ni xdelah susah..ala2 laser tag jugak..cuma yang ni sakit.. setiap game ada 2 team yang akan lawan bagi menguasai kawasan ..dalam hal ni..meletakkan bendera team kat tempat musuh..tujuan tembak menembak ni untuk menyenangkan lagi lah untuk ke kawasan musuh...ATTACK gituuu
Bagi ahli kumpulan yang terkena tembak, automatically kena kuar..also..jangan sesekali bukak mask! kalau bukak mask kat tengah2 game * mungkin frust kena tembak* ref trus akan sembamkan muka kat tanah..hah amek kau! Betul...ini bukan gurauan..dah memang menjadi salah satu peraturan game ini uolsss..Memang agak kasar,,,tp ini untuk keselamatan taw..gilo apo bkak tengah game..kalau kena mata xke free je buta??? sadisss...

Dah kena tembak

Setiap game 5 minit je...tapi terasa lama sangat...also..berdebar2..dup dap dup dappp...!
Aku first main paintball masa aku kat poli dulu..wakil poli yang aku tak tahan..aku cam xcaya..sebab tu lah pertama kali main baiiiii...nasib xmati *gila drama*-_-
Anywayssss.... the event was a success...Alhamdulillah semua lancar yupppp..
Palettes used are all glow in the dark ! Yup..memang best ah...warna warni kehidupan malam itu terselah uolsss ...

Glow in the dark palletes 


Anywaysss...Here are the results throughout the event.. 

Team ACE won the whole tournament and it was definitely a war! Congrats to them..TEAM ACE EVERYBODY!


Second place lak goes to  Team Double R, Team Black Cell pula came in third and Orale Carnal came in fourth... Here are some of the action for the whole tournament.. Again congrats to all the winners!



2nd runner up..jadi 3rd place laa...hehehe...
sorry ref kat blakang sebab shot xclear..peserta pun bukan nampak sebab pakai mask..lalala
Geng2 bloggers from Advertlets:)
Smart ahhh

Thats all for now all...a quick thanks to Energizer Malaysia for the photo's and congrats for the event...chaiyok2..hehehe..just for the record..aku ni memang pengguna setia energizer dari kecik lagi...aawwwww...

TOODLES!

2 comments:

bighagenjo said...

Wah! syiok gak eh main bendalah ni. Bebassss! Haha. Nak main Nak main.

Salina Hj Ismail said...

jom2...pasang team,,jumpa di bukit jalil...hehehe...mmg best olss