^_^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 20 March 2009

EvErYtHiNg hApPeNeD FoR A ReAsOn..




Assalamualaikum semua!...

Miss me??? ThE pRiNcEsS Of cUtEnEsS!

Hahahahhahaha.....okeyh! Now...lama gak aku tak update blog aku..there isn't much time for me to update my precious life..Wahh..dasat gambo aku..ngee~~...k...
Recently..my bestfriend ...(NAMA DIRAHSIAKAN).. Mengadu kat aku..dia kata bf dia sebenarnya masih menyayangi ex nya?? Bagi aku..baguslah jujur..tapi, kenapa sekarang nak habaq noh!

I'm not playing sides now..but the real fact is that girls are very seinsitive human beings in this wonderous world..So, to guys like mentioned...ThInK AbOuT It pEoPlE!

Aku bukan nak blame semua lelaki cam tu...xsume macam tu kan? Sekarang ni..majoriti lelaki macam tu..maklumlah..diberi kelebihan berkahwin 4..tiada salahnya...tapi, percayalah..takde perempuan yang sanggup bermadu..betul tak guys?!

Kepada kawan aku..aku tahu kau telah temui insan baru...jagalah hubungan kalian..aku doakan kau bahagia..terlalu lama kau tahan sakit kerana this 'so-called' thing name 'LOVE'...

hEhEhEhE...

wAh...rasa best pulak meluahkan rahsia hati...aku sayang semua kawan2 aku...Seperti main title aku..semua perkara terjadi, mesti ada sebab...

~kenapa dia mati?

sebab dia sakit

~kenapa dia marah?

sebab kawan dia tikam dari belakang

~ kenapa dia menangis?

sebab dia menyesal

Tak ramai juga kan yang buat perkara yang ketiga..perkara yang menimpa hidup kita..yang menyekat dan sebagainya...semua ada sebab..up to you guys to solve it.

Allah SWT, Yang Maha Esa dah tentukan perjalanan hidup kita..dan beri kita akal untuk perbetulkan atau menyempurnakan perjalanan hidup kita...agar, segala cabaran, dugaan dapat dihadapi dengan tenang...


Okaylah..aku rasa, itu aje setakat ini...Akan ku update ag k...


Toodles!

1 comment:

PuTrI@iNa said...

Interesting..hehe